Foto, illustration, kunst – Københavns Universitet

Naturhistorisk Guide > Foto, illustration, kunst

Foto, illustration, kunst

Denne side er under opbygning!

Oversigten her er på ingen måde komplet. Den repræsenterer hvad Naturhistorisk Guides brugere selv har foreslået til webredaktøren, samt hvad webredaktøren specielt har fundet frem til.

   
 

Danske kunstnere for natur og miljø
Gruppe af kunstnere som deler glæden ved at tegne og male ude i landskaberne. I billederne kombineres en faglig naturhistorisk viden med det kunstneriske udtryk. Gruppen har  desuden en fælles interesse for beskyttelse og formidling af naturområder og deres dyre- og planteliv.

   
 

NatureEyes
Billedbureau med speciale i naturfotografering. Det digitale billedarkiv har fotos af hovedsagelig dansk natur, men også billeder fra det meste af verden. De fleste af fotograferne har en biologisk baggrund. Der er mere end 19.000 billeder i databasen med over 3.000 arter af dyr og planter.
 

 
  Bert Wiklund
Fotograf med bl.a. naturen som speciale.
 
 

Klaus Hermansen - sommerfuglefotos
Klaus Hermansen er biolog, sommerfugleekspert og fotograf, medlem af Lepidopterologisk Forening, Kbh. Igennem mange år har han studeret og fotograferet dagsommerfugle især i Danmark og Sverige. Han har leveret fotos til bl.a. Den Store Danske Encyklopædi o.a. Han har skrevet bogen
Dagsommerfugle i Danmark (2010).

Kontakt